Tillbaka

Vi söker just nu digitala ledare

Vi söker just nu digitala ledare till digital verksamhet i Västervik.

I samband med pandemin har vi sett ett ökat behov av att kunna hålla digitala kurser för att kunna få den sociala kontakten även om man inte kan träffas fysiskt. När det kommer till att hålla digitala kurser är möjligheterna oändliga. Har du kunskapen och vill hålla kurser på distans hos oss eller vet du någon som vill? Hör då gärna av dig till våra verksamhetsutvecklare!

Vi söker just nu digitala ledare inom flera olika områden – alla idéer på kurser är välkomna!

För mer information och ansökan – se kontaktuppgifter längst ner.

 

Vad innebär det att vara cirkelledare hos SV Kalmar län?
Som cirkelledare har du en viktig roll hos SV - du blir SV:s ansikte utåt. Jobbet som cirkelledare passar dig som gillar:

  • människor
  • att leda en grupp utan att vara chef
  • att skapa nytt
  • personlig utveckling
  • att ta ansvar

Ledarskapsutbildning
För att du ska lyckas som cirkelledare erbjuder vi dig därför en ledarskapsutbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef. Som cirkelledare är det även viktigt att du tänker på att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.

Genom den ledarskapsutbildning du får via oss får du också möjlighet att lära känna andra studiecirkelledare som är aktiva hos oss. Detta är något vi anser är viktigt för att kunna byta erfarenheter och kunskaper.

Om oss
Vi inom SV hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Kontakt vid frågor och ansökan:
Birgitta Svensson, Verksamhetsutvecklare i Västervik – birgitta.svensson@sv.se
Rebecca Jonsson, Verksamhetsutvecklare i Västervik – rebecca.jonsson@sv.se

Vi tar även emot spontanansökningar till andra kommuner i Kalmar län via kalmarlan@sv.se.