Tillbaka

Engelska - nybörjarkurs

Vi söker en cirkelledare som kan hålla digitala kurser i engelska för nybörjare samt ledare som kan hålla digitala och/eller fysiska kurser i Oskarshamn under hösten 2021.

I dessa tider är det många som saknar att resa och vad passar inte bättre då än att få möjlighet att lära sig föra enklare konversationer på ett nytt språk inför framtida resor istället? Just nu söker vi en cirkelledare som har möjlighet att lära andra konversera på engelska – är du den vi söker? Tveka då inte på att skicka in en ansökan till oss!

Vi ser gärna att du bifogar CV i din ansökan och skriver en kort introduktion om dig själv. Har du redan nu ett förslag på hur du vill lägga upp kursen så ber vi dig skriva med detta i ansökan – i annat fall hjälper våra verksamhetsutvecklare  dig att skapa en arbetsplan.

För mer information och ansökan – se kontaktuppgifter längst ner.

 

Vad innebär det att vara cirkelledare hos SV Kalmar län?
Som cirkelledare har du en viktig roll hos SV - du blir SV:s ansikte utåt. Jobbet som cirkelledare passar dig som gillar:

  • människor
  • att leda en grupp utan att vara chef
  • att skapa nytt
  • personlig utveckling
  • att ta ansvar

Ledarskapsutbildning
För att du ska lyckas som cirkelledare erbjuder vi dig därför en ledarskapsutbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef. Som cirkelledare är det även viktigt att du tänker på att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.
Genom den ledarskapsutbildning du får via oss får du också möjlighet att lära känna andra studiecirkelledare som är aktiva hos oss. Detta är något vi anser är viktigt för att kunna byta erfarenheter och kunskaper.

Om oss
Vi inom SV hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Kontakt vid frågor och ansökan:
Sophie Axelsson, Verksamhetsutvecklare i Oskarshamn & Hultsfred – sophie.axelsson@sv.se 
För digitala kurser – se kontaktuppgifter till våra verksamhetsutvecklare här.

Vi tar även emot spontanansökningar till andra kommuner i Kalmar län via kalmarlan@sv.se.