Tillbaka

Jakt

Vi söker en cirkelledare som kan hålla digitala kurser inom jakt samt ledare som kan hålla digitala och/eller fysiska kurser i Oskarshamn, Emmaboda, Nybro, Torsås under hösten 2021. Är du kanske den erfarna jägaren som kan hålla en jägarskola?

Kursen är till för deltagare som önskar ta en jaktexamen – det är därför viktigt att du som söker har stor erfarenhet inom jakt och självklart är ett brinnande intresse positivt. Har du möjlighet att hålla kurser inom jakt? Hör gärna av dig till någon av våra verksamhetsutvecklare!

Vi ser gärna att du bifogar CV i din ansökan och skriver en kort introduktion om dig själv. Skriv då även gärna med vilken eller vilka kommuner du kan tänka dig att hålla kurser i. Har du redan nu ett förslag på hur du vill lägga upp kursen så ber vi dig skriva med detta i ansökan – i annat fall hjälper våra verksamhetsutvecklare dig att skapa en arbetsplan.

För mer information och ansökan – se kontaktuppgifter längst ner.

Vad innebär det att vara cirkelledare hos SV Kalmar län?
Som cirkelledare har du en viktig roll hos SV - du blir SV:s ansikte utåt. Jobbet som cirkelledare passar dig som gillar:

  • människor
  • att leda en grupp utan att vara chef
  • att skapa nytt
  • personlig utveckling
  • att ta ansvar

Ledarskapsutbildning
För att du ska lyckas som cirkelledare erbjuder vi dig därför en ledarskapsutbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef. Som cirkelledare är det även viktigt att du tänker på att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.
Genom den ledarskapsutbildning du får via oss får du också möjlighet att lära känna andra studiecirkelledare som är aktiva hos oss. Detta är något vi anser är viktigt för att kunna byta erfarenheter och kunskaper.

Om oss
Vi inom SV hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Kontakt vid frågor och ansökan:
Emma J Kronborg, Verksamhetsutvecklare i Nybro, Emmaboda & Torsås – emma.j.kronborg@sv.se
Sophie Axelsson, Verksamhetsutvecklare i Oskarshamn & Hultsfred - sophie.axelsson@sv.se 
Petra Sundin, Verksamhetsutvecklare i Nybro, Emmaboda & Torsås – petra.sundin@sv.se
För digitala kurser – se kontaktuppgifter till våra verksamhetsutvecklare här.

Vi tar även emot spontanansökningar till andra kommuner i Kalmar län via kalmarlan@sv.se.