Tillbaka

Möbeltapetsering/möbelrenovering

Vi söker en cirkelledare som kan hålla digitala kurser inom möbeltapetsering eller möbelomklädnad samt ledare som kan hålla digitala och/eller fysiska kurser i Emmaboda, Nybro, Torsås och Mönsterås under hösten 2021. Vi söker därför efter någon som har kunskap och erfarenhet inom detta och som vill dela med sig av denna kunskap till våra deltagare. Är du kanske den cirkelledaren vi söker?

Möbeltapetsering med syftet att bevara, reparera eller förnya sina möbler har blivit allt mer populärt – speciellt ur en hållbarhetssynpunkt. Har du hållit kurser inom detta tidigare, arbetat med möbelomklädnad eller kanske lärt dig detta på annat sätt och känner att du vill och kan lära upp andra hur de sköter om sin egna möbler? Då tycker vi absolut att du ska söka till cirkelledare hos oss!

Vi ser gärna att du bifogar CV i din ansökan och skriver en kort introduktion om dig själv. Skriv då även gärna med vilken eller vilka kommuner du kan tänka dig att hålla kurser inom möbeltapetsering i. Har du redan nu ett förslag på hur du vill lägga upp kursen så ber vi dig skriva med detta i ansökan – i annat fall hjälper våra verksamhetsutvecklare dig att skapa en arbetsplan.

För mer information och ansökan – se kontaktuppgifter längst ner.

 

Vad innebär det att vara cirkelledare hos SV Kalmar län?
Som cirkelledare har du en viktig roll hos SV - du blir SV:s ansikte utåt. Jobbet som cirkelledare passar dig som gillar:

  • människor
  • att leda en grupp utan att vara chef
  • att skapa nytt
  • personlig utveckling
  • att ta ansvar

Ledarskapsutbildning
För att du ska lyckas som cirkelledare erbjuder vi dig därför en ledarskapsutbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef. Som cirkelledare är det även viktigt att du tänker på att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter.
Genom den ledarskapsutbildning du får via oss får du också möjlighet att lära känna andra studiecirkelledare som är aktiva hos oss. Detta är något vi anser är viktigt för att kunna byta erfarenheter och kunskaper.

Om oss
Vi inom SV hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Kontakt vid frågor och ansökan:
Emma J Kronborg, Verksamhetsutvecklare i Nybro, Emmaboda & Torsås – emma.j.kronborg@sv.se
Elisabeth Wall, Verksamhetsutvecklare i Mönsterås & Högsby – elisabeth.wall@sv.se
Petra Sundin, Verksamhetsutvecklare i Nybro, Emmaboda & Torsås – petra.sundin@sv.se
För digitala kurser – se kontaktuppgifter till våra verksamhetsutvecklare här.

Vi tar även emot spontanansökningar till andra kommuner i Kalmar län via kalmarlan@sv.se.