Lättläst version saknas

Håll hoppet uppe!

Här kommer en hälsning från ett vintrigt SV Kronoberg i början av det fantastiska 2022!

Vi tänkte se till att det här året blir det bästa vi upplevt och därför behöver vi din hjälp. För att vi ska kunna uppleva och göra allt vi vill behöver vi motverka smittspridningen av Covid-19 som just nu tagit ny fart. Det är förhoppningsvis en kortare period innan våren och värmen och allas gemensamma insatser en gång för alla förpassar pesten till historieböckerna!

Just nu tänker vi så här för våra deltagare

- Undvik att åka kollektivt till våra arrangemang. I vanliga fall rekommenderar vi samåkning och kollektivtrafik men under rådande smittspridning ber vi alla att undvika detta.

- Stanna hemma om du är sjuk

- Använd gärna munskydd

- Vi kommer att skjuta på starten av en del av våra studiecirklar för att minimera risker. Du som redan är anmäld får besked om du är berörd. Du som inte är anmäld men funderar på att anmäla dig kan göra det – så snart vi har fått din anmälan håller vi dig underrättad om läget. Du behöver inte betala förrän vi vet att cirkeln verkligen ska starta.

- Vi kommer att starta en del av vår verksamhet digitalt och därefter övergå till fysiska möten. Du som berörs av detta kommer att få information.

- Vid kulturarrangemang med fler än 20 personer i publiken måste alla sitta ned på anvisade platser. Varje sällskap ska ha minst 1 m avstånd till nästa sällskap. Vid fler än 50 personer krävs giltigt vaccinationspass som vi scannar vid entrén.

 

TAPPA INTE MODET! VI KOMMER ATT KLARA OSS IGENOM DET HÄR OCH GÖRA 2022 TILL ETT FANTASTISKT ÅR!

Har du frågor om din cirkel, kontakta ditt lokala SV-kontor.

Äntligen - nu kör vi!

Användbara länkar

www.1177.se/kronoberg

www.folkhalsomyndigheten.se

www.krisinformation.se

www.regeringen.se/sveriges-regering/utrikesdepartementet/


Med vänliga hälsningar,

SV KRONOBERG