Hantverk & konst

Genom att teckna kommer man i nära kontakt med omvärlden. Man bör sträva efter att uttrycka det man själv ser och känner. Att teckna är att upptäcka något nytt. Det är aldrig för tidigt eller sent att börja teckna. Dela skaparglädjen med andra! Detta är en kurs för dig som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet och vill utvecklas vidare. Teckna först med blyerts, därefter målar du med krita, akvarell eller akryl. Målet är att du ska utvecklas och hitta nya spännande och kreativa uttryckssätt.

Kursinnehåll
- Lär dig visualisera din fantasi genom konst
- Lär dig måla och teckna med blandade tekniker
- Lär dig måla och teckna på olika sätt

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Material
Materialkostnad tillkommer.
Kostnad för kursmaterial ingår ej i kursavgiften utan tilläggsfaktureras eller köps in själv. Tag med ritpapper, pennor och färger som du ev. redan har hemma. Kursledaren berättar därefter vad du behöver ta med dig till kommande kurstillfällen. Vi arbetar endast med miljövänliga färger. Begränsat antal deltagare så ledaren hinner ge fokus till alla.

Kursledare
Cesar Pasco är kursledaren och är en konstnär som skapat konst hela sitt liv!

Bra att veta

Ålder: 13år och uppåt

Delbetalning upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste anges i meddelanderutan vid anmälan. Vi rekommenderar att man inte betalar med kort vid anmälan då vi inte kan garantera att kursen kan starta om det blir för få anmälda.

Anpassningar efter Coronapandemin:

Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t.ex. handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.


Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Beskriv lokalen kort om det behövs extra info t ex: Lokalen ligger en trappa upp, liten hiss finns. Portkod kommer med kallelsen.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet