Hantverk & konst

Genom att teckna kommer man i nära kontakt med omvärlden. Man bör sträva efter att uttrycka det man själv ser och känner. Att teckna är att upptäcka något nytt. Det är aldrig för tidigt eller sent att börja teckna. Dela skaparglädjen med andra! Detta är en kurs för dig som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet och vill utvecklas vidare. Teckna först med blyerts, därefter målar du med krita, akvarell eller akryl. Målet är att du ska utvecklas och hitta nya spännande och kreativa uttryckssätt.

Kursinnehåll
- Lär dig visualisera din fantasi genom konst
- Lär dig måla och teckna med blandade tekniker
- Lär dig måla och teckna på olika sätt

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!

Kursledare
Cesar Pasco är kursledaren och är en konstnär som skapat konst hela sitt liv!

Material som du ska ha med dig:
Tag med ritpapper, pennor och färger som du ev. redan har hemma till första träffen. Kursledaren berättar därefter vad du behöver ta med dig till kommande kurstillfällen. Vi arbetar endast med miljövänliga färger. Kostnad för kursmaterial ingår ej i kursavgiften utan tilläggsfaktureras eller köps in själv.

Medtag även:
Om vädret är trevligt så kanske vi går ut och tecknar/målar en stund utomhus. Oömma kläder. Kaffe/te finns på plats. Ta gärna med en macka el. dyl.

Bra att veta
Ålder: 13år och uppåt
Delbetalning upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste anges i meddelanderutan vid anmälan.
Begränsat antal deltagare så ledaren hinner ge fokus till alla.
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.