Dans

Blanda det bästa från två av våra mest populära dansstilar - utveckla din danserfarenhet!

INNEHÅLL
Prova på denna kurs GRATIS på vårt öppet hus lör 20/8 15:00! Mer info och anmälan HÄR
I den här kursen kommer vi blanda teknik och dynamik från jazzen med tyngd, fart och attityd från olika stilar inom street, som hiphop, waacking och popping. Vi hämtar inspiration från musikvideor, danstävlingar och några av de största artisternas uppträdanden. Fokus kommer ligga på fart, kraft och musikalitet med allt från stora flödande rörelser till små explosiva detaljer.

ÅLDER
13 år och uppåt

FÖRKUNSKAPER
Tidigare erfarenhet motsvarande 2-3 år inom jazz/hiphop eller liknande genre är bra för denna kurs.

LEDARE
Ellinor är en av de med längst historia hos oss som går tillbaka ända till 2007 då hon började dansa hos oss! Hos oss har hon testat de flesta dansstilar och dansat i många av våra uppvisningsgrupper; On Stage, uppstarten av KPC, Jazz Prep och Cheer Prep där hon fortfarande dansar.
Hon har gått estetiska programmets dansinriktning på gymnasiet i Växjö och därefter Danshandledarlinjen, Danslinjen och Danskompanilinjen på Kristinehamns folkhögskola. Hon har bl.a. jobbat med koreografer som Thomas Bensten & Linn Ragnarsson och varit med och satt ihop en dansföreställning på turné 2013.
Ellinor har bl.a. stått på scen i Strömbergshyttan och har dessutom dansat i en Bollywoodfilm! Under 2015 gick hon en 3 månader lång dansutbildning på Broadway Dance Center i New York. 2014 kom Ellinor tillbaka till oss och jobbade som kursledare och konstnärligt ansvarig till 2017 då hon bl.a. grundade en av våra uppvisningsgrupper; Elements.
Ellinor är inte bara dansant utan hon jobbar även med programmering och hjälper oss med vår hemsida!

PRISINFO
Detta är en av våra 10-gångerskurser med 10 tillfällen/termin för 1 000kr. OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen!
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, välj alltid faktura och inte direktbetalning.
- OBS! Våra 10-gångerskurser ingår inte i Paketpris, men du med Terminskort, 13+ har 10% rabatt!
Mer info om våra rabatter finns på våra sociala medier och kommer finnas på vår hemsida dansivaxjo.se framöver.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
För dig som vill utveckla din jazz- eller hiphopteknik ytterligare kan vi rekommendera någon av våra jazz- eller hiphopdanskurser eller testa på någon av våra andra påbyggnadskurser som Broadway Jazz, Jazz Funk, Modern/Nutida dans, Reaggaeton Latino m.m.

BRA ATT VETA
- Mjuk klädsel som du kan röra dig fritt i och innesneakers rekommenderas. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som danselev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- Har du läst våra köpevillkor? Om inte, gör detta på vår hemsida dansaivaxjo.se när den kommer igång.
- OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. Man har rätt att ta igen missade tillfällen så hoppa över dansen om du känner minsta symptom. Tillsammans gör vi att dansstudion känns som en så trygg plats som möjligt.