Dans

För dig som älskar teater och att stå i centrum, men även för dig som dansar och vill jobba på ditt uttryck och att få fram känslan i dansen!

INNEHÅLL
Ett av målen med kursen är att eleven utifrån individuell förmåga vågar agera tillsammans och inför gruppen och vågar visa uttryck i det som skall framträdas. Vi gör detta bland annat genom olika teater- och improvisationsövningar. Ibland förekommer även läsning av repliker.
OBS! Vi håller till på Linnégatan 17, det är bara första kurstillfället som vi kör utomhus! Det går inte att börja denna kurs längre nu under vårterminen, vi släpper höstens kurser för anmälan den 1/6 så håll utkik!

Även om kursen skulle bli fullsatt; gör en reservanmälan. Blir det många reserver försöker vi starta en grupp till. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om du har en vän som också har anmält sig och att ni vill hamna i samma grupp.

FÖRKUNSKAPER
Öppen nivå = Både för dig som är nybörjare och för dig med tidigare erfarenhet. Skriv gärna i meddelanderutan vid anmälan om din tidigare erfarenhet.
OBS! Ingen automatisk återanmälan till höstterminen!

ÅLDER:
9-12 år (du måste fylla 9 år senast den termin du vill börja, före terminens slut i maj, för att få börja i en 9-12 årskurs)

PRISINFO
Detta är en av våra 10-gångerskurser med 10 tillfällen för 1 000kr.
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, välj alltid faktura och inte direktbetalning.
- OBS! Våra 10-gångerskurser ingår inte i Terminskort, 9-12 år!
- Mer info om våra rabatter på vår hemsida kommer...

LEDARE
Charlene jobbar heltid som Verksamhetsutvecklare hos oss på Dansstudion Preparandum - en del av Studieförbundet Vuxenskolan sedan 2022.
Hon har inte bara dansat, sjungit och varit dansledare i många år utan hon är en teaterapa. Något av det hon hunnit med är att dansa i en av Alcazars musikvideor, statera i TV-serien "Hem Till Midgård", körat till Måns Zelmerlöw, medverkat i TV-programmet Popstars, i reklamfilm och långfilm och spelat in egen musikvideo. Hon har medverkat 6 år i Växjörevyn som bl.a. visats på SVT med miljonpublik!
Charlene har även medverkat i ett flertal uppsättningar med LinneaTeatern som Chicago, Glada Änkan, Oklahoma, Läderlappen, Den Sjungande Landshövdingen, Cats, Rivierans Guldgossar, Victor/Victoria, Sällskapsresan och nu senast Guys and Dolls. Hon har även koreograferat till några av LinneaTeaterns uppsättningar som Klas Klättermus där hon även hade rollen som Björnmor och 2017 hade hon en större roll som Ronette i musikalen Little Shop Of Horrors" med Dramatörerna.
Nu är hon taggad över att få sprida lite teaterglädje hos oss!

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Vi har samarbete med bl.a. Dramatörerna och Smålandsoperan så vi tipsar såklart våra deltagare om auditions och annat roligt.
Vi försöker också besöka en riktig teater vid något tillfälle under terminen om möjligt.

BRA ATT VETA
- Mjuk klädsel och inneskor rekommenderas, strumpor funkar också. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som elev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- Har du läst våra köpevillkor? Om inte, gör detta på vår hemsida dansaivaxjo.se när den kommer igång.
- OBS! Ingen automatisk återanmälan till höstterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN:
Vi följer gällande rekommendationer och försöker minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler.
Vi ber dig följa myndigheternas rekommendationer och hos oss tvättar du händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt deltar inte om du har symptom på förkylning.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet