Djur, natur & miljö

I fortsättningskursen avancerar vi och provar på svårare hinderkombinationer och jobbar vidare med handlingen.

Kursinnehåll
Vi kommer främst att jobba med olika byten, prova på lite olika kombinationer och banvandra.

Förkunskaper
Hunden ska vara minst ett år gammal. Den ska kunna jobba lös. Hunden ska kunna tunnlar och hopphinder och gärna provat på fler hindertyper. Hunden ska ha erforderliga vaccinationer.

Kursledare
Amanda Johansson och Annica Nyberg.

Kurstillfällen
Kursen hålls på Linnébygdens Hundägarförenings träningsbana i Loshult onsdagar 1/9, 8/9, 22/9 och 29/9 klockan 18.30-ca 20.30.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även andra hundkurser i samarbete med Linnébygdens Hundägarförening. Håll utkik på sv.se/kronoberg. Dessutom har du som medlem möjlighet att deltaga i Öppen träning på tisdagskvällar på Linnébygdens Hundägarförening i Loshult.

Bra att veta
Deltagaravgiften är 800 kr. För att gå denna kurs måste du vara medlem i Linnébygdens Hundägarförening, LHF. Medlemsavgiften är 200 kr/år (alternativt 300 kr/år för familj) och betalas direkt till klubben innan kursstart, om du inte redan är medlem. Detta betalas separat. Antingen på bankgiro 470-5059 eller Swish 1236033260. I medlemskapet ingår bland annat tillgång till träningsplanen i Loshult och 10% rabatt på Animalix i Älmhult.
Vi skickar dig en kallelse/faktura via mail före kursstart.
VIKTIGT! Vid anmälan, ange även hundens namn, ras och ålder längst ner i rutan i formuläret.

Vi anpassar oss efter rådande rekommendationer vad gäller Corona.

Kursen genomförs i samarbete med Linnébygdens Hundägarförening.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar