Hantverk & konst

Hej! I år planerar vi en konstrunda i Älmhult lördag den 31 augusti och söndag den 1 september.
Är du konstnär och vill vara med och ställa ut? Det blir en konsthelg i sensommaranda där vi får lära känna den lokala konsten och skapa en mötesplats för konstnärer så väl som för konstälskare.
Konstrundan kommer arrangeras tillsammans med partners som Möckelsnäs herrgård, Studieförbundet Vuxenskolan, Muff restaurang, kommunen och Forrerydladan. 
 Vi hoppas även att andra föreningar i Älmhult med omnejd vill vara med på detta!
Det finns många sätt att delta på, man kan öppna upp sin ateljé, ställa ut i sin trädgård, sitt vardagsrummet eller gå ihop flera stycken på en gemensam yta!
Är ni en förening, då kan ni öppna upp för konstnärer att ställa ut hos er alternativt ta chansen och skapa ett event i samband med Konstrundan.
Vi planerar att ha en samlingsutställning någonstans i Älmhult där alla konstnärer och kreatörer ställer ut en tavla/objekt vardera och dit allmänheten kan gå för att få en överblick av allt härligt som Älmhults konstrunda 2019 har att erbjuda!
Vi kommer att återkomma med ett detaljerat program, även en träff för oss att ses och ta upp frågor.
HÖR AV ER TILL: almhults.konstforening@gmail.com 
 för att anmäla ert intresse att medverka!
 I intresseanmälan behöver vi Namn/företag/förening, telefonnummer, webbadress och email. Om du ställer ut själv, var du ställer ut och utfrlig adress (så att vi kan göra en detaljerad karta)
Om du vill delta i en delad utställningsyta? Eller verka som yta för konstnärer att kunna ställa ut på. Vad ställer du ut för något? En kort beskrivning av dig själv, max 5 meningar, som vi kan använda till marknadsföringsmaterial och trycksaker. Foton på dig och din konst som vi kan använda till marknadsföringsmaterial och trycksaker.
Vi kommer börja skapa reklam med kartor etc runt juni månad.
ANMÄLAN Anmälan sker senast den sista maj (31/5 2019)
Vi har en avgift för medverkan på 300 kronor, pengarna går till marknadsföring, tryckmaterial och dylikt. Är du medlem i Älmhults konstförening? Då kostar det bara 100 kr att medverka!
Om det blir några pengar över går dom till att skapa nya konstprojekt i Älmhult. Alla vi som jobbar med detta projektet jobbar ideellt.

Om du vill vara med i planeringsgruppen och påverka årets konstrunda kan du höra av dig till Amilia Tångne amilia.tangne@gmail.com (ordföranden i Älmhults konstförening).
BETALNING Du anmäler dig genom att swisha 300 kr till 1233054798, skriv in din mailadress som meddelande. Du kan även betala via bankgiro 840-9823. 
 (Detta är till Älmhults konstförenings konto, 
 det är dom som sköter bokföringen)
Vänliga hälsingar, Konstrundans planerings grupp