Musik, teater

Du är välkommen på Studieförbundet Vuxenskolans årsstämma den 26 mars kl. 18 på Hotal Rådmannen, i Alvesta. För dig som vill, finns det även möjlighet att se vårt nya, fräscha Alvestakontor med tillhörande lokaler från kl. 17. Vi bjuder på enkel fika. Vi inleder med sedvanlig stämmoförhandling också något enkelt tilltugg. Därefter tar Ulvakören med oss ut på en musikalisk resa!

KOM OCH YLA MED ULVAKÖREN!
Ulvakörens grund, från och med dess start som en kurs på Linnéuniversitetet, är att framhålla hälsa och välmående som resultat av körsång. Mycket fokus läggs på god röstbehandling och tonbildning, roliga musiklekar som tränar musikkunskap och gehör, lätta och svåra låtar om vartannat för att träna olika delar av musikens mysterium.
Körsångarna kommer trötta och hängiga från sina jobb, lyser upp när de kommer in i körsalen och går hem med ett stort leende i ansiktet. Ni kommer att få känna på smakprov ur alla övningar samt några enkla körutmaningar.

När: 26/3 kl. 18.00
Var: Hotel Rådmannen, Alvesta
Anmäl senast 18/3 under anmälningsfliken, eller till växeln 0470-145 00

OBS. Om du har önskemål om specialkost eller är allergisk mot något ber vi er maila detta till kronoberg@sv.se eller fylla i detta i meddelanderutan i anmälningsformuläret.