Data & IT

På den här kursen får du lära dig lära dig mer om 3D modelleringsprogrammet Blender. Det är lekfullt och roligt, men samtidigt kommer detta vara kunskaper som efterfrågas på framtidens arbetsmarknad.

Kursinnehåll
Vi kommer jobba mycket praktiskt med skapande i datorn. Varje deltagare kommer att få jobba med ett eget projekt, handledaren finns på plats för att hjälpa till hela vägen. Om du inte vet vad du vill göra för projekt så hjälps vi åt med det vid första tillfället.

Förkunskaper
Du behöver vara van vid att använda en dator, samt kunna grunderna i programmet Blender.
Minsta ålder är 12 år. Kursen passar också mycket bra för vuxna som vill rusta sig för framtidens arbetsmarknad!

Material
Vi kommer jobba i programmet Blender. Det är gratis och enkelt att ladda ner i datorn. En av fördelarna med Blender är att det är ett lätt program, inte tungt i datorn. Om du har en egen laptop, så tar du med dig den. Om du behöver låna en dator, så hör av dig så fixar vi det.

Kursledare
Vendela Herz, som har mycket erfarenhet av att leda kurser i just 3d modellering.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även distanskursen ”Google paketet plus 3D modellering i Blender”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via mejl före kursstart. Vi träffas i lokalerna på Eriksgatan 1. Handikappentré finns från baksidan.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.