Hantverk & konst

Hur tänker och skapar en konstnär? Under denna kurs kommer vi att utforska skapandet från idé till färdigt alster. Med utgångspunkt i övningar och skisser kommer du sedan färdigställa en målning, och processen kommer att präglas av konstnärlig reflektion både i grupp och med handledare.

Kursinnehåll

- Akryl på duk eller pannå
- Akvarellfärg på akvarellpapper (ta gärna med maskeringstejp)
- Oljepastell eller valfria färgpennor på papper

För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs.

Ålder
18 år och uppåt

Förkunskaper
För dig som har tidigare erfarenhet av att teckna och måla

Kursledare
Cesar Perez Pasco är en konstnär sedan barnsben. Med konst i ryggmärgen uppvisar Cesar sin konst när han i verklig tid målar en tavla. Välkommen att titta, ställa frågor och inspireras! Besök gärna hans Instagramkonto: @cepepasart

Bra att veta
2 tillfällen för 600kr
Delbetalning upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste anges i meddelanderutan vid anmälan. Vi rekommenderar att man inte betalar med kort vid anmälan då vi inte kan garantera att kursen kan starta om det blir för få anmälda.
Kostnad för kursmaterial ingår ej i kursavgiften utan köps in själv.

För alla: Sudd, blyerts, skisspapper, träskiva (vid behov)

För akvarell: Maskeringstejp, akvarellpapper, penslar, vattenburk/glas

För Akryl: Penslar, vattenburk/glas, palett, målarduk

Denna kurs ges utomhus, så kläder efter väder. Ni meddelas inför första tillfället var ni möts upp. Begränsat antal deltagare så ledaren hinner ge fokus till alla.
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Beskriv lokalen kort om det behövs extra info t ex: Lokalen ligger en trappa upp, liten hiss finns. Portkod kommer med kallelsen.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet