Lär dig bygga och programmera din egen robot. Efter kursen är roboten din och du kan ta med den hem.

Kursinnehåll
Du kommer att få bygga ihop din egen robot. Ledaren visar och förklarar hur du ska göra. Du får lära dig grunderna i att programmera den.
Detta är samtidigt en fortsättningskurs för dig som redan har byggt en robot. Du ska ta med dig din robot. Vi kommer att bygga på några nya detaljer på den, samt du får lära dig mer om hur man kan programmera den.

Anmälan
Vi behöver din anmälan senast två veckor innan kursen startar. Anmälan är bindande.
Deltagaravgift 780 kr. Materialkostnad för att bygga en robot är 800 kr. Materialkostnaden för dig som redan har en robot är 100 kr.

Förkunskaper
Alla personer från 10 år och uppåt är välkomna att anmäla sig! Om det är ett barn som vill gå kursen, så ser vi gärna att en förälder följer med och hjälper till. Medföljande vuxen går gratis. Men det här är även en kurs som riktar sig till vuxna. Du som är vuxen får jättegärna bara anmäla dig själv!

Material
Vi behöver få in din anmälan senast två veckor innan kursen startar för att säkert hinna beställa hem allt material som behövs. Du behöver en laptop.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via mail. Det finns handikappentré/barnvagnsramp med ingång från baksidan.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.