Lär dig bygga och programmera din egen robot. Efter kursen är roboten din och du kan ta med den hem.

Kursinnehåll
Du kommer att få bygga ihop din egen robot. Ledaren visar och förklarar hur du ska göra. Du får lära dig grunderna i att programmera den.
Det finns även en fortsättningskurs där vi fokuserar mer på att programmera roboten.

Anmälan
Vi behöver din anmälan senast två veckor innan kursen startar. Anmälan är bindande.
Deltagaravgift 780 kr. Materialkostnad tillkommer med max 800 kr.

Förkunskaper
Alla personer från 10 år och uppåt är välkomna att anmäla sig! Om det är ett barn som vill gå kursen, så ser vi gärna att en förälder följer med och hjälper till. Medföljande vuxen går gratis. Men det här är även en kurs som riktar sig till vuxna. Du som är vuxen får jättegärna bara anmäla dig själv!

Material
Vi behöver få in din anmälan senast två veckor innan kursen startar för att säkert hinna beställa hem allt material som behövs. Den totala materialkostnaden per robot är max 800 kr. Du behöver en laptop.

Kursledare
Roger Sund

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurserna ”Moderna bonader, Målarkurs, Sticka vantar, Fåglar i vår närhet, Robot fortsättningskurs, Wikipediagroup”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Det finns handikappentré/barnvagnsramp med ingång från baksidan.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.