Media & kommunikation

Digital liveutbildning ”WP Forum” – utbildningen vänder sig till dig som har en Wordpresshemsida, och som har en önskan att utveckla dig och din hemsida till en ny nivå kontinuerligt.

Kursinnehåll
Digital Liveutbildning sker över internet på en digital utbildningsplattform. Varje träff innehåller repetition av en basfunktion i Wordpress - ett tips på hur du når längre med din hemsida. Individuellt arbete på din hemsida med support från mentorer. Du får lära dig det viktiga i processen att hantera din webbplats rätt och framgångsrikt.

Kursen omfattar sex träffar och är fristående från respektive tillfälle. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Läs mer om kursen på Wordpressutbildningen

Förkunskaper
Kursen är en fördjupning i drift och skötsel av av hemsidor - du behöver ha en Wordpresshemsida och grundkunskaper i Wordpress.

Material
Studiematerialet är panelen WordPress-verktyget och din hemsida samt det material gruppen tar fram under träffarna.

Kursledare
Ledare Mikael Bexander, Alvesta är certifierad inom respektive ämnesområde.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig om WordPress, webbutiker och sociala medier finns ett antal andra kurser du har möjlighet att anmäla dig till.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet.