Drömkurs - kraften inom dig

Drömkurs - kraften inom dig

Beteendevetenskap

Lördag och söndag 10-11 mars klockan 10-17.

Kursens innehåll fokuserar på att stärka kraften inom oss att "drömma fram", dvs skapa vår verklighet i den riktning vi verkligen önskar. Till hjälp har jag valt att jobba med flera verktyg som jag själv använt mig av under många år. Kursen kommer bl a att innehålla nattdrömmar, dagsdrömmar, fantasiarbete- visualiseringar, "mental träning"/shapeshifting, guidade meditationer, samarbeta med dina kraftdjur, skuggarbete/speglingar, sagotolkning, enkla shamanska övningar och trumresor också såklart! Ja allt jag intresserat mig för under så många år!. VARMT VÄLKOMMEN!
Pris: 2000 kr

Ta gärna en titt på Agnetas hemsida: www.agnetaoreheim.se

Några kommentarer från tidigare deltagare:

Tack för en otroligt inspirerande helg. Den har gett mig insikter som betyder oerhört mycket för mig nu och i mitt fortsatta arbete framåt. Jag vet vad jag kommer i från, vad jag har med i mitt bagage och är så tacksam för att komma "hem" i en kärleksfull miljö. Jag har nu fått ytterligare verktyg för att lätta på det som behöver lättas och omfamna det som vill mig väl. Kärlek och frid till er alla.
Marie Hedberg

Känner stor vördnad i det som sker djupt inuti. Detta med hjälp av fina möten med oss själva, med varandra och i varandras speglingar.
Stort varmt tack till alla ni härliga, fantastiska kvinnor som var med och skapade en fin helg och till dig Agneta Oreheim , som oförtröttligt ger så mycket visdom och vågar knacka på där det behövs, allt med stor kärlek!!
Kram
Anna Ewergård
·
Tack så mycket för en helt fantastisk helg! Mycket lärdom och mycket självinsikt har detta gett. Tack Agneta Oreheim och tack alla vackra quinnor som var med
Love you all!
Sari Thessier Cadle

Tack alla för en fantastisk helg! Det har varit underbart och smärtsamt att möta er alla och mig själv! Jag är ödmjuk och glad över att ha fått förmånen att möta dig Agneta Oreheim. Ditt arbete och dina verktyg kom precis i rätt tid. I grevens tid som man brukar säga.
Ann-Charlotte Svensson