Humaniora, Hälsa & välbefinnande

Hur kan mitt liv förändras av att skriva ner mina drömmar varje morgon? Vad innebär det att verkligen följa sina drömmar, de drömmar som kommer till en på natten?
Hur ska jag göra för att komma ihåg mina drömmar?
Det blir en guidad meditation för att identifiera om vi har några dröm blockeringar
Samt, tips hur du ska göra för att komma ihåg dina drömmar.
Efter kursen ska du veta hur du ska göra för att komma ihåg dina drömmar samt hur du kan tolka dom och hur det kan hjälpa dig i ditt liv.
Du laddar ner en steg-för-steg folder på Carinas hemsida som vi har som hjälpmedel när vi tolkar våra drömmar.
Vi kommer kombinera praktiska verktyg (rita, skriva ner vad våra symboler och beteenden betyder för oss) samt bearbeta våra symboler via guidad meditation. Vid tillfälle kan vi även gå på djupet med en individuell dröm där resten av deltagarna får se hur en privat drömtolknings-session går till.

Medverkande
Så beskriver Carina Odd sin egen relation till ämnet drömtolkning:
Jag började skriva ner mina drömmar för ca. 3 år sedan och det har förändrat mitt liv på många sätt. Jag har lämnat min trygga anställning efter 12 år och startat eget, min hälsa har förbättrats tack vare metoder jag fått till mig via mina drömmar. Vi får budskap om hälsa, relationer, karriär, skuggarbete, dolda kreativa sidor etc. Jag drömde tex om en man som tog mina golfklubbor och att jag inte får tillbaka dom om jag inte spelar med honom - jag spelade redan nästa dag och mådde så bra, och förstod att drömmen vill att jag ska ta upp min dolda kreativa sida inom golf igen efter att ha slutat 10 år tidigare. Det ena ledde till det andra, sen den drömmen har jag spelat lag-SM två gånger och i somras vann jag rankinglistan för Damer 30 i Sverige. Drömmarna är fantastiska och som Louise Minerva Li säger: "dina drömmar är om dig, till dig, och för dig".
Läs mer om Carina på Carina Dream Coach

Bra att veta
Kursen genomförs online, så det går bra att vara med hemifrån soffan, oavsett var i landet du bor!