Språk

Förbättra din engelska och bli mer bekväm i konversationer. Oavsett dina behov är det både roligt och utvecklande med ett nytt språk. Engelska språket är ett utbrett världsspråk som talas och förstås i stora delar av världen. Dessutom är det meriterande att ha engelskakunskaper i sitt CV när man söker nytt jobb.

Kursinnehåll
Vi jobbar med aktuella nyhetsartiklar, grammatikövningar, högläsning, dialogövningar, skrivövningar med mera.

Förkunskaper
Den här kursen vänder sig till dig som ligger ungefär på språknivå A2 och vill utvecklas mot nästa nivå B1. För att förstå vilken språknivå du själv ligger på kan du läsa mer här: Europaskalans språknivåer

Material
Cirkelledaren använder olika böcker som vi tillsammans gör övningar ifrån. Men du behöver inte köpa någon bok. Dessutom använder vi engelska nyhetskanaler på nätet.

Kursledare
Elin Persson, en ung student som älskar sitt jobb som cirkelledare! Elin är bra på att lära ut via digitala möten, och hon är bra på att skapa trevlig stämning på träffarna.

Utvecklingsmöjligheter
Vi planerar att erbjuda fortsättningskurs när den här kursen är genomförd.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. Kursen är helt och hållet online, så det går bra att vara med hemifrån oavsett var i landet du bor!

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar