Djur, natur & miljö

Du som har en grundutbildning eller fortbildning för fisketillsyn som är äldre än 6 år behöver delta i denna fortbildning för att få förnyat förordnande. Syftet med fortbildningskursen är att ge de kunskaper som krävs för att kunna utöva den tillsyn som uppdraget som fisketillsynsperson kräver.

Huvudrubriker
1. Aktuell lagstiftning
2. Grundläggande fiskevård och fiskbiologi
3. Yrkesetik och fisketillsyn i praktiken

Förkunskaper
Genomgången grundutbildning för fisketillsyn.

Material
"Fisketillsyn - utbildning för fisketillsynsmän" och "Att införa kontrollavgiften", ingår och tillhandahålls vid kursstart. Vill du på egen hand bekanta dig med kursmaterialet hittar du det via denna länk: Kursmaterial Se nummer 5.

Kursledare
Per-Erik Larsson, Linköping, tidigare länsfiskekonsulent i Östergötland.

Bra att veta
Fm-fika, lunch och em-fika ingår i kursavgiften - meddela ev matallergier i samband med anmälan.

Vid anmälan anges deltagarens namn, postadress, mejladress och mobilnummer samt fakturauppgifter om annan än deltagaren ska betala kursavgiften.

Har du frågor om fortbildningen får du gärna kontakta Theodor Samuelsson, 010-223 74 86, e-post Theodor Samuelsson , eller Lars-Göran Abrahamsson, 073-961 02 43, e-post Lars-Göran Abrahamsson

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Kursavgiften ska vara betald och registrerad före kursdatum.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet.