Hälsa & välbefinnande

Fördjupa din relation – till dig själv och din partner.


Detta är en kurs för dig som vill möta dig själv och din partner i full närvaro och på nya sätt. För er som vill uppleva mer tillsammans och som längtar efter att fördjupa er relation.
Känner ni att ni har stagnerat eller har svårt att hitta tid för intimitet tillsammans?
Känner ni att nu är det dags att djupdyka i kärleken och se vad som finns att utforska? Handlar er relation mest om vardag och gamla mönster?
Har ni ett fantastiskt liv tillsammans men har en längtan efter mer?
Känner du att du har svårt att vara närvarande i kroppen och hitta njutning?
Har ni olika behov av närhet?
Oavsett var ni befinner er i er relation så är detta en kurs för er och för dig. För att kunna mötas och skapa helhet tillsammans behöver vi först och främst känna oss hela i oss själva. Du kommer därför tillsammans med din partner få utforska dina tankar, dina känslor och din kropp. Vi kommer göra tantriska övningar med syfte att ni skall mötas i närvaro på olika sätt. Med hjälp av meditation, samtal, andning, beröring och gränssättning ges du chansen att i ett tryggt sammanhang utforska dig själv och din partner.
Syftet med min kurs är att du ska få redskap för nya sätt att möta din partner. Att du ska få nya perspektiv på din relation och sexualitet. Du kommer få utmana vanemönster kring manligt och kvinnligt men också få utrymme att sakta ner och vara i nuet. /ledaren Zara Tall

Kursinnehåll
· Traditionella tantriska övningar så som eyegazing och yubyam
· Energiberöring
· Teorier om feminin och maskulin energi och sexualitet
· Tantrisk massage
· Weel of concent
· Olika metoder för sharings
· Gränssättning och samtycke
· Olika övningar för att skapa kontakt mellan kropp och känsla
· Chakra andning

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Det allra viktigaste under kursen är att du är sann och öppen mot dig själv och att du lyssnar in vad din kropp vill och behöver samt att du hittar modet att uttrycka vad du vill.

Kursledare
Zara Tall är Tantraterapeut utbildad av Lin Holmqvist. ”Genom Tantra har jag lärt mig att njutning, kärlek, närvaro och livsglädje på riktigt kommer inifrån mig själv. Min förhoppning är att du genom denna kursen kommer lära känna dig själv bättre och kunna uppleva mer njutning i ditt liv. Njutning och ett meningsfullt liv är vägen till att uppleva lycka. Välkommen att höra av dig om du har frågor om kursen.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kursen ”Utveckla er relation med närvaro och intimitet” där man anmäler sig två personer tillsammans, samt ”Tantra för kvinnor” med samma ledare.

Bra att veta
Du kommer att göra alla övningar med din partner, om det inte är enskilda övningar. Vissa samtal kommer vi ha med hela gruppen för att ta lärdom av varandra. Det finns inget du måste göra på kursen, ditt enda åtagande är att du lyssnar till vad som är ok för dig. Klä dig i bekväma kläder och ta med varsin kudde att sitta på och en filt.
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. Handikappentré finns.
Vi planerar att träffas: 18 och 25 september samt 16 och 30 oktober.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar