Media & kommunikation

Feedback-träff på Zoom med Fotograf Maria Lindberg med fokus på Bildbehandling. En chans att få feedback på din redigering av en bild, och bilden i sig, samt se och höra feedback på andras redigerade bilder!

Kursbeskrivning
Du utvecklas mycket som fotograf genom att få feedback på dina bilder, men också genom att se andras bilder och höra hur dessa kan utvecklas.

Maria Lindberg kommer att prata om och visa bildens och bildbehandlingens styrkor och vad som kan utvecklas ytterligare. Tips och råd - allt i en positiv och utvecklande anda! DU ska växa som fotograf och bildbehandlare.

Varje deltagare mejlar sin bild till Maria Lindberg senast tre dagar innan kursen. Bilden skickas både i originalversion och i redigerad version. Varje deltagare får 10 minuters feedback.

Kursledare
Ledare Maria Lindberg, Bromon, Blädingeås. Läs mer om Maria och se hennes bilder på Fotograf Maria Lindberg

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns möjlighet att ta dig vidare i ditt fotograferande och bildredigerande genom Marias övriga kurser och workshops.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Studieförbundet Vuxenskolan strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet.