Språk

Möta våren i Paris eller flanera på stranden i Cannes? Tänk att faktiskt kunna göra sig förstådd på franska. Det stärker självkänslan och öppnar nya dörrar! Kanske ligger skolfranskan i träda eller så är franska språket en helt ny utmaning. Oavsett vilket är nyckeln till språket att bygga på sitt ordförråd och träna enkel konversation. Tillsammans med andra blir franskan till en kul utmaning.

Kursinnehåll
Kursen i franska är upplagd på åtta träffar. Målet är att du ska kunna kommunicera och konversera på franska. Du måste avsätta tid hemma för att studera mellan träffarna.

Förkunskaper
Fortsättningskurs (motsvarar A2-B1). Du behöver ha grundläggande kunskaper i franska.

Material
Tillkommer kostnad för kursboken ”Escalade 1, (Birgitta Tillman, Liber förlag) cirka 320 kr (deltagarna beställer boken på egen hand). Extra digitalt material från UR-Play.

Kursledare
Ledare Åsa Jönson.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig andra ämnen har Studieförbundet Vuxenskolan - många andra cirklar och kurser - klicka på länken och sök på vår hemsida.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet.