Dans

Kursinformation
Burlesque är en uttrycksform som kan användas på många olika sätt. I den här kursen ligger fokus på att dansa sensuellt och med mycket självsäkerhet och attityd. Vi tränar oss på att vara stolta över oss själva och låta oss ta plats och få känna oss vackra!

Alla kan dansa Burlesque utifrån sina förmågor. Inom Burlesque finns stjärnor i alla åldrar, med olika kroppar och både män och kvinnor dansar.

Burlesque föddes under 1800-talet som en underhållningsform med mycket humor och ofta med sensualitet. Burlesque har sedan utvecklats och finns idag i många olika former. Fokus ligger ofta på att hylla alla former av kroppar och att vara stolt över sig själv.

Kursledare
Erika Lundby är en positiv, inspirerade och pedagogisk ledare. Hon driver Happy dance och har kurser inom Modern Fox, West Coast Swing och Burlesque. Erika har en gedigen utbildning inom beteendevetenskap, ledarskap och pedagogik. Hon håller även utbildningar för dansledare.
På Erikas kurser möts du av en varm och tillåtande atmosfär där vi peppar och stöttar varandra i dansen!

Bra att veta
Du kan dansa i vilka kläder du vill. Det kan vara roligt att ha något som man känner sig lite extra fin i, något glamoröst! Men det är inget krav.
Vi dansar i lugnt tempo så alla kan delta! Du behöver inga förkunskaper från dans för att vara med på kursen.
Ta gärna med en vattenflaska. Kom som du är och stråla tillsammans med oss!

I priset ingår en lättare lunch. Vänligen notera eventuella allergier eller dietära önskemål vi anmälningstillfället.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet