Hantverk & konst

En höstlovsaktivitet i skapandets tecken. Vi träffas under en eftermiddag och skapar kreativa och personliga tryck på textil.

Kursinnehåll
Kanske en dikt i morsealfabet på en gammal tygpåse? Eller snyggt mönster med potatistryck på en t-tröja? Ett egendesignat tryck på ett kuddfodral som kan bli finaste julklappen.
En workshop för barn och förälder (eller annan vuxen) tillsammans.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna. Lämpligt för barn i skolålder och deras föräldrar.

Material
En del material kommer att finnas på plats, en del material kommer vi att be deltagarna ta med sig. Anmäl dig gärna minst en vecka innan workshopen, så hinner du få materialinformation som behövs.

Kursledare
Lina Wilsson är en glad amatör som gillar att pyssla och skapa tillsammans med sina barn och med andra.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill göra mer tillsammans på höstlovet finns även kursen ”Höstlovsaktivitet: Färgglad mat som sätter färg på hösten! ”

Bra att veta
Deltagaravgiften är per person. Vi vill att barn och vuxna anmäler sig tillsammans. Om du vill kan du som vuxen anmäla dig tillsammans med ett, två eller tre barn.
Vi skickar dig en kallelse/faktura via mail före kursstart. På kallelsen kommer det att stå några saker som du ska ha med dig; bland annat tomma toarullar, några dagstidningar, några gamla textilsaker som du vill trycka på (t.ex. gammal tygpåse eller tröjor), några potatisar.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet