Data & IT

Inbjudan till studiecirkeln Alla kan surfa - om hur du kan använda din smarta telefon - Android.

Fler och fler blir intresserade av att kunna använda sin smarta telefon, både som nöje och som stöd och hjälp i vardagen. Dessutom utvecklas telefonerna hela tiden med nya funktioner.


Kursinnehåll
Denna studiecirkel riktar sig till dig som på ett enkelt sätt, steg-för-steg, vill lära dig grunderna i att hantera en smart telefon. Bland annat tar cirkeln upp telefonens grundläggande funktioner, men också hur du skickar och läser e-post, tar bilder, kalenderfunktion, sociala medier och olika typer av appar för t ex bankärenden, Swish. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Förkunskaper
Grundkurs - inga förkunskaper krävs.

Material
Alla kan surfa, ingår i deltagaravgiften.

Kursledare
Ledare Susanne Eriksson Andersson, Åseda.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära om andra ämnen har Studieförbundet Vuxenskolan ett stort utbud av studiecirklar och kurser: Klicka här för mer information.

Bra att veta
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller smittspridningen av coronaviruset. Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Studieförbundet Vuxenskolan strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet.