Hälsa & välbefinnande

Tzolkin: Holistisk Livscoaching, Fördjupning i form av workshops

Kursinnehåll
Kursen innebär att vi tillsammans arbetar med Tzolkin på ett praktiskt och utforskande sätt. Vid varje tillfälle närmar vi oss Tzolkin utifrån olika perspektiv som utgångspunkt för självkännedom och personlig utveckling. Det kommer att finnas stort utrymme för gruppen att gemensamt styra vilka områden som känns mest relevanta att fokusera på varje gång.

Förkunskaper
För denna fördjupning krävs vissa förkunskaper om Tzolkin. Du är välkommen att anmäla dig även om du inte har det men förutsättningen är att du då är med på SNABBINTRODUKTION som kommer att köras på distans över Zoom 18 augusti 18:00-19:30, kostnadsfritt. Ett annat alternativ som är väldigt uppskattat av många är att få personlig vägledning/Tzolkinsession direkt med cirkelledaren. Detta är mot ordinarie kostnad och bör bokas i god tid och åtminstone en session ska ha avklarats senast i juli månad. Kontakta ledaren Annette Holmberg via epost: info@annetteholmberg.se

Kursledare
Annette Holmberg. Om du vill kontakta Annette för någon fråga så går det bra att lägga ett mail till: info@annetteholmberg.se

Bra att veta
Vår ambition är att vi ska träffas fysiskt i Älmhult. Vi följer dock Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför kan uppstarten komma att bli framflyttad om det krävs.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.