Hälsa & välbefinnande

MediYoga är en medicinsk och terapeutisk yogaform med mjuka och kraftfulla rörelser och andningsövningar som passar alla!

Kursinnehåll
MediYoga är en helhetsträning som fokuserar på det fysiska, mentala och emotionella. Den stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Upplägget utgår ifrån ett strukturerat system av pass och meditationer som idag används av den svenska sjukvården mot bland annat huvudvärk, sömnsvårigheter, utmattning, psykisk ohälsa och ryggproblem.
Passen består av mjuka och kraftfulla rörelser och andningsövningar som utförs med utgångspunkt ur varje individs förmåga. Detta gör att alla personer kan delta i utövandet av MediYoga och tillgodogöra sig goda effekter. Varmt Välkommen!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna.

Kursledare
Emma Gustafsson är en 29-årig beteendevetare som utövat olika former av yoga till och från sedan hon var 15 år. Nu har hon fördjupat sig och blivit diplomerad MediYoga instruktör.

Utvecklingsmöjligheter
Vi planerar att erbjuda MediYoga med samma ledare följande termin.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart via mail. Vi planerar att träffas första söndagen i varje månad: 4 september, 2 oktober, 6 november.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.