Beteendevetenskap

Kanske är du en av alla oss som jobbar hemifrån i dessa tider? Det kan vara viktigare än någonsin att känna att det är du som styr kajutan som är ditt liv.
När arbetsplatsen flyttar in i hemmet kan det kännas väldigt kaotiskt och snurrigt. Man kan känna sig stressad för att jobbet alltid är närvarande, att man aldrig "går från jobbet". Man kan känna en annan typ av stress i form av osäkerhet om man har arbetat så mycket som man borde. När arbete varvas med att hänga upp en tvätt, fixa lunch till ungdomarna som går i skolan hemifrån samt gå ut en runda med hunden, kan man känna sig osäker på hur många timmar man verkligen har lagt på arbetet.
Självledarskap handlar om att lära sig mer om vem man själv är, vart man är på väg och hur man tar sig dit. Du kommer att få inspirerande miniföreläsningar varvat med eget arbete och reflektion.

Gratis online föreläsning
Detta är en gratis online föreläsning för dig som är nyfiken på ämnet Självledarskap. Om du tycker att det verkar intressant och vill lära dig mer, så är du välkommen att anmäla dig till online kursen Självledarskap med Daniel Kenneberg som ledare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi kommer att träffas på distans via Teams, så du behöver tillgång till en dator med uppkoppling till internet.

Kursledare
Daniel Kenneberg, entreprenör som brinner för att skapa goda förutsättningar för att skapa ett gott liv.

Bra att veta
Vi skickar möteslänken till dig via mail före kursstart. Vi kommer att träffas via Microsoft Teams. Eftersom att kursen är helt på distans, så kan du befinna dig var som helst så länge du sitter vid en datorskärm som är uppkopplad till internet.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.