Djur, natur & miljö, Trädgård, hus och hem

Allt om örter
Är du intresserad eller vill veta mer om örter så är detta för dig! Här tittar vi närmre på hur man kan skapa sig sitt egna kryddland fullt av goda örter, både för smak, hälsa och estetik. Kanske finns det örter du aldrig hört talas om, men som kan komma att bli en ny favorit i trädgårdslandet eller i grytan? Klassen hålls ute i Ekobackens alldeles egna örtagård där vi både diskuterar, känner och smakar oss fram bland blommor och blad.

Kursledare
Eva Samson läser just nu till trädgårdsingenjör med inriktning Odling och brinner för att inspirera så många som möjligt till att stoppa händerna i jorden och börja odla! I bagaget finns förutom utbildningen även praktiskt arbete med ekologisk odling, trädgårdsarbete, trädgårdsdesign och flera år av experimenterande och hobbyodlande. Att allt fler har börjat få upp ögonen för att odla sin egen mat och förstå hur allting i naturen hänger ihop är ett stort steg mot en mer hållbar planet. Och inte bara det - att odla kan vara kul! Med sin erfarenhet och passion för det som växer vill Eva nu ta er med på en resa in i grönsakernas grönskande värld och inspirera till ett grönare liv.

Bra att veta
Vi skickar en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet