Dans, Musik, teater

Prova på Broadwayjazz, 15+/Vuxen helt kostnadsfritt!

INNEHÅLL
Energi och uttryck för dig med tidigare danserfarenhet!
Broadway jazz, en stil ursprungen från jazzdansen där musikalitet, explosivitet och sensualitet bygger de starka karaktärsdragen där du som dansare har möjlighet att färga dina rörelser med din egen personlighet. Det är en stil som du kan finna på de flesta musikalscener och cabaret-shower idag. Det är heller inte helt omöjligt att det dyker upp en och annan rekvisita eller att det dansas i klackar. Allting handlar om att bjuda på sig själv och ge publiken en riktig show fylld av sprudlande energi.
I slutet av terminen blir det dansuppvisning på en riktig scen, för de som vill.

ÅLDER:
15+/Vuxen

PRISINFO
Gratis
Vi har föranmälan så det inte blir för många i lokalerna.

LEDARE
Marijana är en av våra nya dansledare sedan vårterminen 2022.
Hon kommer från Belgrad i Serbien där hon dansat balett sedan hon var 5 år. Hon gick balettskolan ”Ballet School Lujo Davičo” på högstadiet och gymnasiet och dansade därefter professionell klassisk balett i ca 6 år i Belgrad och undervisade även på flera olika skolor i 2 år.
Marijana har även jobbat på Cabaret i Belgrad, varit bakgrundsdansare på ett flertal konserter och medverkat i dansprogram på TV.
Hon bor nu i Sverige i Växjö med sin man och två barn och känner sig redo att börja undervisa igen och sprida sin dansglädje. Hon jobbar på sin svenska och när hon undervisar de yngsta hos oss har hon tolk med sig.

BRA ATT VETA
- Klä dig i mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Uppsatt hår. Dusch och omklädningsrum finns.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information, t.ex. om vi måste ställa in i sista minuten p.g.a. sjukdom.

TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. Man har rätt att ta igen missade tillfällen så hoppa över dansen om du känner minsta symptom. Tillsammans gör vi att dansstudion känns som en så trygg plats som möjligt.