Dans

Prova på Latinomix, Vuxen helt kostnadsfritt!

INNEHÅLL
Heta rytmer och snabba höftrörelser gör varje klass till ett party!
Latinamerikanska danser är väldigt roliga att lära sig och har en förmåga att skapa partykänsla på varje klass!
I denna kurs får du lära dig olika latinamerikanska dansstilar som salsa, bachata, rumba, cha-cha, mambo och merengue. Varje stil utvecklar variationer i deras respektive teknik men i de flesta av dessa stilar är det höftrörelserna som har huvudfokuset.
Vi kommer jobba med övningar för koordination, rytmik, följsamhet och hållning tillsammans med kombinationer. Vi börjar med de mest basala grundstegen och jobbar oss gradvis framåt med fokus på styrka och uttryck.
I denna kurs dansar vi individuellt, ingen pardans är planerad i nuläget.
På vår gamla Facebook-sida kan ni se ett videoklipp när vår dansledare Cesar dansar bl.a. Latinomix HÄR

ÅLDER:
18+

PRISINFO
Gratis
Vi har föranmälan så det inte blir för många i lokalerna.

LEDARE
Cesar är en mångfacetterad dansare från Peru. Han började dansa som barn och har uppträtt i många olika sammanhang. 2009 började han arbeta på TV som en del i ett danskompani. Cesar har varit dansare, bakgrundsdansare och koreograf för olika TV-shower, reklamfilmer, musikvideos m.m.
Genom åren har Cesar dansat bl.a. salsa, bachata, merengue, cha-cha, showdans, hiphop, reggaeton, commercial och lyrisk hiphop.
Förutom dansen så är Cesar en duktig konstnär. Ni kan se ett av hans konstverk på väggen i vår barnhörna och ni kan lära er att måla med Cesar i någon av de målarcirklar som han håller i på Studieförbundet Vuxenskolan.
Cesar flyttade hösten 2020 till Sverige med sin fru Sophie, som också jobbar hos oss som dansledare. Han jobbar fortfarande på sin svenska men kan prata och undervisa på svenska, men kan både engelska och spanska.
Han är glad över att kunna dela sin passion för dans hos oss som en av våra fastanställda dansledare!

BRA ATT VETA
- Mjuk klädsel och innegymnastikskor rekommenderas. Dusch och omklädningsrum finns.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information, t.ex. om vi måste ställa in i sista minuten p.g.a. sjukdom.

TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. Man har rätt att ta igen missade tillfällen så hoppa över dansen om du känner minsta symptom. Tillsammans gör vi att dansstudion känns som en så trygg plats som möjligt.