Hantverk & konst

Populärkulturspärla med Pappas Tidsfördriv.

Kursinnehåll
Att lägga pärlplattor är en stimulerande och harmonisk aktivitet för både unga och gamla. Att pärla tränar dig och ditt barns finmotorik, fantasi och koncentrationsförmåga samtidigt som det ger tillfredsställelsen av att skapa något man kan ta med hem. Lägg där till en dos matematik och du får en av de roligaste pedagogiska aktiviteterna du kan tänka dig. Kanske brukar ni pärla hemma och har tröttnat på att lägga mönster på en hjärtformad pärlplatta? Upptäck en helt ny värld med ert pärlande! Utmana dig själv och ditt barn! Vi kommer främst arbeta med motiv från gamla tv-spel som kanske just du vuxit upp med, men även superhjältar och andra populärkulturella figurer kommer att dyka upp.

Material
Allt material i form av pärlor, plattor, krukor, tavlor etc ingår i kursavgiften.

Kursledare
Kursen leds av tvåbarnspappan Johan Pettersson från Pappas Tidsfördriv. Läs mer om Johan och hans konst på Pappas Tidsfördriv.

Bra att veta
Till våren kommer Johan Pettersson att hålla en längre kurs i ämnet. Läs mer och anmäl intresse här.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.