Språk

Conversazione in italiano attraverso l´arte italiana. Italiensk konversation. Ledaren är passionerad konstälskare och vi kommer att få lära känna ett klassiskt italiensk konstverk vid varje tillfälle.
Vuoi rinfrescare il tuo italiano? Sei appassionato di arte e cultura italiana?
Ogni sabato conversiamo insieme in italiano e incontriamo un capolavoro dell'arte italiana. Il livello minimo di conoscenza della lingua richiesto è A2.

Kursinnehåll
Vi kommer att träffas digitalt via Zoom. Du får en inbjudan till mötet via mail och klickar på länken, så är du inne. Inget svårt! Vi hjälper gärna till med det tekniska om det behövs.

Varje tillfälle inleds med att ledaren presenterar ett känt italienskt konstverk (på italienska). Därefter är det fria samtal så att alla får träna sin italienska.

Förkunskaper
Du bör behärska minst nivå A2 i italienska för att kunna hänga med i samtalen.

Kursledare
Maria Beatrice Rapaccini

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurserna ”Spanska, Sommarakvarell, Bullet Journal Metoden, Wikipedia group, Italiensk grammatik för nybörjare”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Det är gratis att vara med, men du måste anmäla dig före start.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.