Beteendevetenskap

Kanske är du en av alla oss som jobbar hemifrån i dessa tider? Det kan vara viktigare än någonsin att känna att det är du som styr kajutan som är ditt liv.
När arbetsplatsen flyttar in i hemmet kan det kännas väldigt kaotiskt och snurrigt. Man kan känna sig stressad för att jobbet alltid är närvarande, att man aldrig "går från jobbet". Man kan känna en annan typ av stress i form av osäkerhet om man har arbetat så mycket som man borde. När arbete varvas med att hänga upp en tvätt, fixa lunch till ungdomarna som går i skolan hemifrån samt gå ut en runda med hunden, kan man känna sig osäker på hur många timmar man verkligen har lagt på arbetet.
Självledarskap handlar om att lära sig mer om vem man själv är, vart man är på väg och hur man tar sig dit. Du kommer att få inspirerande miniföreläsningar varvat med eget arbete och reflektion.

Kursinnehåll
När jag har frågat vänner och familj genom åren hur läget är och faktiskt fått ärliga svar så har de flesta svaren kretsat kring ord som stressigt, hektiskt eller till och med kaotiskt.
Självledarskap är någonting som blir mer och mer viktigt för varje år, för visst upplever man att det går fortare och fortare för varje dag som går.
I den här kursen så kommer du att få chansen att fördjupa dig i hur du kan hantera en reaktiv vardag där fler och fler pockar på din uppmärksamhet. Vi lär oss hur du och ditt personliga varumärke faktiskt kan höras i bruset, både för att kunna styra över vad ni ska streama på TV hemma och hur du kan få jobba med det du vill, förhoppningsvis i en hållbar takt.

Förkunskaper
Du ska kunna hantera en dator grundläggande. Vi kommer att träffas på distans via Teams, så du behöver tillgång till en dator med uppkoppling till internet.

Kursledare
Daniel Kenneberg, entreprenör som brinner för att skapa goda förutsättningar för att skapa ett gott liv.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via mail före kursstart. Kursen är på distans och vi kommer att träffas via Microsoft Teams. Eftersom att kursen är helt på distans, så kan du befinna dig var som helst så länge du sitter vid en datorskärm som är uppkopplad till internet.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.