Musik, teater

Hobbyproducenter, låtskrivare, musiker! Titta hit! Skapar du musik och vill utvecklas? Har du kanske redan släppt eller varit med och skapat några släppta låtar? Eller har du massor av låtar som skräpar på hårddisken/på papper i lådan, som bara inte kommit längre? Låt oss träffas och hjälpa varandra!

Är du något (eller fler) av följande och vill vara med och skapa musik tillsammans?
- Låtskrivare
- Producent
- Musiker (spelar minst 1 instrument)
- Sångare/sångerska (aspirerande artist)

Anmäl dig till Songwriter Circle där vi gemensamt kan skapa musik, utveckla våra låtskaparkunskaper och bygga vårt nätverk.

Innehåll
Vi kommer att träffas en gång i månaden (7 träffar) med start den 22 juni 2022. Tanken är att vi i slutet av varje träff delar in oss i grupper och skapar något tills nästa träff, och sen byter vi grupper. Under våra möten kan vi bolla idéer, diskutera saker om branschen eller låtskrivande med mera. Det är fritt fram för förslag vad vi ska göra, då det är en studiecirkel där vi lär oss av varandra!

Förkunskaper
Åldersgräns: Minst 16 år
Svenska eller engelska

När du anmäler dig så får du gärna skriva i meddelande fältet:
- Roll (låtskrivare/producent/musiker/artist)
- Vad du skulle vilja att songwriter circle ska innehålla
- Eventuellt artistnamn och länkar till befintliga verk om du har detta

Kursledare
"Jag heter Louise och är 27 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Älmhults-krokarna och har sedan barnsben alltid älskat att sjunga och hitta på egna små trudelutter. Musik har alltid varit viktig för mig. Oavsett om jag har varit glad eller ledsen, arg eller längtansfull. Det fanns alltid någon låt som gav mig vad jag behövde där och då. 2019 fick jag chansen att göra en låt med en vän som tyckte om att skapa instrumental musik men som aldrig jobbat med låtskrivande eller producera röst. Så blev min debutsingel ”Leaving Town” till. Efter den insåg jag att det var ju exakt detta jag ville göra på min fritid! Skriva och sjunga mina egna låtar! Musik blev ett verktyg som hjälpte mig att hantera en tid som kom att blev väldigt svår för mig. Det var inte bara något som andra gav mig, utan något jag också kunde ge till andra och mig själv. Framför allt fann jag det terapeutiskt att skriva helt fritt och sätta en melodi på mina tankar. Det var enklare att förstå mig själv och vad jag behövde när det kom ut i sång. Snabbspolning till 2022. Fyra singlar, en EP med fem låtar & rullat några gånger på radiokanalerna P4 Kronoberg och Hitcity. Idag läser jag singer-songwriter på Linnéuniversitetet! Det är ett ett-års-program där man lär sig väldigt mycket om olika delar inom låtskrivandet, musikteori och även branschkunskap. Jag har väldigt många låtar på lager som väntar på att bli producerade och släppta, vilket jag verkligen ser fram emot. Nu vill jag föra vidare och fördjupa den kunskapen jag har samlat på mig sedan 2019! Jag hoppas att vi ses i sommar! Må väl, ”Elin” Louise."
Här kan du se och lyssna på Elin: YouTube och Spotify
Instagram: elinlouisemusic

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns ”Songwritingcircle” som vänder sig till dig som redan har grundläggande kunskaper i låtskrivande.

Bra att veta
Vi träffas 6 juli kl 18-20. På den träffen planerar vi gemensamt in de följande träffarna.
Om du har några frågor går det bra att maila till: elin.louise.music@gmail.com.
Vi skickar dig en kallelse via epost före kursstart.
Lokalen har handikappentré från baksidan.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.