Hälsa & välbefinnande

Frigörande dans under ledning av professionell danspedagog.

Kursinnehåll
Lördagen 21 mars, kl 10 - 17 låter vi metoden Soul Body Fusion öppna oss för en djupare kontakt med oss själva, vårt medvetande. Det möjliggör en upplevelse av förening med vår Källa där vi är kärlek, visdom och förenat med allt, utan att förlora vår individualitet. Efter att ha varit med på denna dag, så får du ett diplom som visar att du är en så kallad ”practitioner” som betyder att du kan ”ge” SBF till andra. Det blir även dans denna dag!
Det erbjuds även en kortare dans workshop under fredagskvällen, se arr.nr. 35676, samt mera dans på söndagen, se arr.nr: 35678 på: SV

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Mjuka sköna kläder.

Kursledare
Ledare: Berit Hague jobbar sedan 1998 som lärare i dans enligt de 5 rytmerna och frigörande dans. Läs mer om Berit här: Livsdansen

Samarbetspartner är Evelin Petersson

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurser ”Yoga, MediYoga, Mindfulness, YinYoga ”

Bra att veta
Anmälan senast 6 februari. Lokalen ligger i Grimslövs folkhögskola, 2,5 mil från Växjö. Betalning sker direkt till Evelin Petersson. Kontant eller swish: 0736874511. Ta med egen lunch.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.