Hantverk & konst

Det var en gång... och den gången leder till drakar, fantasy, prinsessor, väsen och sagor.

Genom Sofi Poulsens magiska berättelser får du uppleva världar du ännu inte upptäckt. Kvalitetstid för både dig som läser och du som lyssnar. Sofis böcker är fyllda av starka kvinnor och jämlika karaktärer. Det är moderna sagor och fantasyberättelser som får dig att glömma tid och rum. Böcker som du saknar när du läst färdigt, och även gärna läser en gång till. Och igen. Sofi Poulsens författarskap bygger på fantasi och medvetenhet i en spännande blandning.

Med ett starkt engagemang för jämlikhet och rättvisa skapar Sofi karaktärer som ger både barn och vuxna en sund bild, ständigt blandat med äventyr och handling som är svår att sluta läsa. Sofi Poulsen startade sin författarkarriär 2015 och har sedan dess skrivit böcker både för vuxna och barn. Alla inom temat fantastik.

Eftersom jag brinner för att barn ska vidga sin fantasi och gilla att höra sagor och även kunna läsa själva senare är min förhoppning att böckerna kan användas vid högläsning hemma, i förskolan och i skolan. Jag hoppas att böckerna ska ge läsglädje, öppna nya världar och skapa nya idéer hos de barn som läser eller lyssnar på dem. Med mina böcker vill jag bidra till att både barn och vuxna vill fortsätta att upptäcka böckernas fantastiska värld!