Beteendevetenskap

Studieförbundet Vuxenskolan har sina studielokaler i nya lokaler centralt i Alvesta, adressen är Centralgatan 3 (mittemot hotell Rådmannen) på promenadavstånd från järnvägsstationen. Efter några år på Riksdagsmannagården flyttar vi till en nyrenoverad lokal där vi hoppas kunna utveckla verksamheten tillsammans med föreningar, organisationer och allmänheten.

I studielokalerna arrangeras studiecirklar, workshops och helgkurser i många olika ämnen. Lokalerna kan också hyras för möten och andra träffar.

Galleri SV Alvesta har öppet som regel helgfria måndagar och torsdagar kl 13-16 eller enligt överenskommelse. Under perioden 12 augusti - 7 september 2019 visar galleriet en fotoutställning med bilder från Gotland.

Kontakta Lars-Göran Abrahamsson, 0472-100 80, lars-goran@sv.se, om du vill komma i kontakt med Studieförbundet Vuxenskolan Alvesta. Välkommen!

Kontorets öppettider:
Vårt kontor är bemannat, men har inga bestämda öppettider. För att vara säker på att träffa personen du söker så ber vi dig boka ett möte, då vi kan vara ute i andra ärenden.
Kontakta oss på 0472-100 80, sms 073-961 02 43 eller mejl lars-goran@sv.se