Hantverk & konst

Studieförbundet Vuxenskolan har sina studielokaler centralt i Alvesta, adressen är Centralgatan 3 (mittemot hotell Rådmannen) på promenadavstånd från järnvägsstationen. Vårt mål är att utveckla verksamheten tillsammans med föreningar, organisationer och allmänheten.

I studielokalerna arrangeras studiecirklar, workshops och helgkurser i många olika ämnen. Lokalerna kan också hyras för möten och andra träffar.

Galleri SV Alvesta har öppet som regel helgfria vardagar kl 13-16 eller enligt överenskommelse. Vi byter utställning i regel omkring den 10:e i varje månad. Under perioden 9 december 2019 till 8 februari 2020 visar Galleri SV Alvesta en utställning om imitationsmålning och byggnadsvård.

Kontakta Lars-Göran Abrahamsson, 0472-100 80, lars-goran@sv.se, om du vill komma i kontakt med Studieförbundet Vuxenskolan Alvesta. Välkommen!

Kontorets öppettider:
Vårt kontor är bemannat, men har inga bestämda öppettider. För att vara säker på att träffa personen du söker så ber vi dig boka ett möte, då vi kan vara ute i andra ärenden.
Kontakta oss på 0472-100 80, sms 073-961 02 43 eller mejl lars-goran@sv.se