Språk

Här får du möjlighet att träna din svenska och lära känna lite nya människor.

Kursinnehåll
Vi träffas en gång per vecka, 10 gånger. Vi samtalar på svenska och dricker en kopp kaffe/te. I den här gruppen blandar vi olika språknivåer. Var och en får möjlighet att träna på sin nivå. Man kan även lära sig genom att lyssna på varandra.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du är välkommen!

Material
Vi använder olika samtalskort för att bredda samtalsämnena. Vi kopierar artiklar från tidningarna Smålandsposten och Smålänningen.

Kursledare
Miranda Tijs är född och uppvuxen i Nederländerna, och bor numera på landet utanför Älmhult. Miranda har ett stort intresse för språk och ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper. Till vardags jobbar Miranda på Ikea Museum och studerar svenska vid Lunds Universitet.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns fler kurser i ”svenska”, men även andra språk såsom engelska, tyska, franska, spanska, italienska. Miranda är även cirkelledare i Nederländska.

Bra att veta
Vi träffas en gång varje vecka i SVs lokaler på Eriksgatan 1. Det är gratis att vara med. Vi ser gärna att du försöker komma varje gång om du har anmält dig.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.