Språk, Övrigt

Den här kursen vänder sig särskilt till dig som vill stärka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Kursinnehåll
Svenska träning med särskild vikt på ord som handlar om lön, anställningsavtal, anställningsintervju, yrken, fackförening, sjukskrivning etc. Vi kommer att träna dialoger med inriktning på de yrken som deltagarna i gruppen önskar jobba med i framtiden. Med hjälp av interaktiva digitala verktyg som Mentimeter och Padlet skapar vi engagemang och delaktighet även om vi träffas digitalt.

Material
Att leva i Sverige, ett studiematerial från SV om samhällsorientering. YouTubefilmer "Jallafilm - Din guide till Sverige".

Kursledare
Elin Persson, en ung student som älskar sitt jobb som cirkelledare! Elin är bra på att lära ut via digitala möten, och hon är bra på att skapa trevlig stämning på träffarna.

Anmälan
Det är gratis att vara med, men du måste anmäla dig för att få en plats på kursen. Eftersom att antalet platser på kursen är begränsat, så ber vi dig att endast anmäla dig om du verkligen har för avsikt att vara med på träffarna.

Bra att veta
Kursen är online, så det går bra att vara med hemifrån oavsett var du bor. Vi träffas två gånger per vecka: tisdag- och onsdagskvällar kl. 19.00-20.30.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.