Media & kommunikation

I kursen Ta dina bilder till en ny nivå i Photoshop, som omfattar en träff, får du lära dig grundläggande photoshoptricks som förenklar arbetet med dina bilder och tar din bild framåt. Du kommer att få mer kontroll över dina bilder och få kunskap som kortar ner din arbetstid när du bildbehandlar.

Kursinnehåll
- Filformat
- Snabbkommandon
- Jobba icke destruktivt
- Klona och laga, rensa smuts
- Lagerstruktur
- Lagermaskning
- Ge dina bilder en slutfinish med "Grålager"

Detta gäller vid träffen:
Kom i god tid, kurslokalen är öppen från kl 18.00 - sätt upp din dator samt starta Photoshop CC och se till att allt är i sin ordning. Kursstart kl 18.30. Vi tar kort paus för fika någon gång under kvällen, ta med eget tilltugg till fikat (kaffe/te fixar vi på plats).

Vad behöver du ha med dig?
– En dator (bärbar eller stationär) med Photoshop CC installerat.

Förkunskaper
Kursen passar dig som har en arbetat med Photoshop CC tidigare och har grundläggande kunskaper om hur bildredigeringsprogrammet fungerar.

Kursledare
Ledare Björn Lindqvist, Alvesta. Läs mer om Björn och se hans bilder på Fotograf Björn Lindqvist

Utvecklingsmöjligheter
För dig som deltagit i "Ta dina bilder till en ny nivå i Photoshop" finns möjlighet att ta din bildredigering till en annan nivå genom andra bildredigeringskurser.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Studieförbundet Vuxenskolan strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.