Detta är en kurs för dig som är kvinna och som längtar efter att utforska och njuta mer av livet, för dig som vill mötas med andra kvinnor i ett tryggt sammanhang där allt är välkommet.

Kursinnehåll
Du kommer få utmana dina föreställningar kring kvinnokroppen, din sexualitet och din närvaro med dig själv och i förhållande till andra. Du får utforska hur du kan uttrycka dina behov, var du har dina gränser och hur du kan omprogrammera ditt nervsystem.
Kursen är upplagd som en workshop med olika övningar, meditationer och delning av tankar och erfarenheter.
Min intention med kursen är att du ska få med dig nya insikter som kan hjälpa dig att vara mer närvarande i din kropp och din femininitet. Genom att samtala och reflektera tar vi del av varandras erfarenheter, upplevelser och insikter.
I kursen ingår:
- Kunskap kring tantra som filosofi
- Gränssättning och att uttrycka dina behov
- Kvinnlig njutning och sexualitet
- Kunskap om yonin
- Fördjupad intimitet med dig själv och andra
- Wheel of concent

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Det allra viktigaste under kursen är att du är sann och öppen mot dig själv och att du lyssnar in vad din kropp vill och behöver samt att du hittar modet att uttrycka vad du vill. Att få träna på det och få mötas i ett tryggt sammanhang med andra kvinnor är en fantastisk möjlighet.

Kursledare
Zara Tall är Tantraterapeut utbildad av Lin Holmqvist. Genom Tantra har jag lärt mig att njutning, kärlek, närvaro och livsglädje på riktigt kommer inifrån mig själv. Min förhoppning är att du genom denna kursen kommer lära känna dig själv bättre och kunna uppleva mer njutning i ditt liv. Njutning och ett meningsfullt liv är vägen till att uppleva lycka. Välkommen att höra av dig om du har frågor om kursen.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kursen ”Utveckla er relation med närvaro och intimitet” där man anmäler sig två personer tillsammans.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. Handikappentré finns. Klädsel: Klä dig i bekväma kläder då vi kommer att använda kroppen genom olika övningar.
Vi planerar att träffas: 30 maj, 6, 13, 20 juni

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar