Hantverk & konst

Kort inledande beskrivning om vem kursen passar och vad den innefattar. .

Kursinnehåll
En kurs för dig som vill skapa, teckna och måla under sommarlovet. Vi jobbar med grundläggande teknik, kontrast, perspektiv, färgövning och experiment. Vi utforskar ansikten, växter och landskap och vi strävar efter att förstärka bildens berättelse och kraftfullhet. Gemensamma genomgångar varvas med individuell vägledning för varje deltagares personliga utveckling.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Här skriver vi vilken bok som används, om man ska ta med sig något, om man får material av läraren. Nämn också om materialkostnad tillkommer i till exempel hantverkskurser.

Kursledare
Cesar Pasco, konstnär.

Bra att veta
3 tillfällen för 800kr

Delbetalning upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste anges i meddelanderutan vid anmälan. Vi rekommenderar att man inte betalar med kort vid anmälan då vi inte kan garantera att kursen kan starta om det blir för få anmälda.

Kostnad för kursmaterial ingår ej i kursavgiften utan tilläggsfaktureras eller köps in själv. Man behöver inte ha med sig något till första tillfället. Vi arbetar endast med miljövänliga färger. Kom ihåg att ha oömma kläder.

Begränsat antal deltagare så ledaren hinner ge fokus till alla .Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Anpassningar efter Coronapandemin :
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t.ex. handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.

I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar

Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet