Målet med kursen är att lägga en bra grund för den unga eller oerfarna hunden inför framtida Agilityträning.
”Pre-agility” inriktar sig på förberedelse och grundträning för den som har ny/ung hund eller den som börjat så smått men vill befästa grunden. Då det inte ingår hoppande eller klättrande på något vis, kan även unga hundar från 12 veckors ålder deltaga. Har man en äldre hund och redan börjat med träna, är man också välkommen att vara med på kursen. Filmmaterial kommer att finnas tillgänglig för alla kursdeltagare. Vi anpassar oss efter rådande rekommendationer vad gäller Corona. Inga förkunskaper krävs.

Anmälan
OBS!! Vid anmälan, ange även hundens namn, ras och ålder längst ner i rutan i formuläret.

Kursledare
Elin Olsson

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurserna”Nosework, Agility” och att deltaga i Öppen träning på tisdagskvällar på Linnébygdens Hundägarförening i Loshult. Agilitykurser arrangeras också regelbundet.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart via mail. Kursen är inomhus i Linnébygdens Hundägarförenings lokaler i Loshult, 7 km från Älmhult.
Onsdagar 17/3, 24/3, 31/3 och 7/4 kl 18.30-20.00

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 550 kr
För att gå denna kurs måste du vara medlem i Linnébygdens Hundägarförening, LHF. Medlemsavgiften är 200 kr/år (alternativt 300 kr/år för familj) och betalas direkt till klubben om du inte redan är medlem. Antingen på bankgiro 470-5059 eller Swish 1236033260. I medlemskapet ingår bland annat fri tillgång till träningsplanen i Loshult och 10% rabatt på Animalix i Älmhult.

Ett arrangemang i samarbete med Linnébygdens Hundägarförening.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.