Denna kurs vänder sig till dig som har en webbutik och vill öka din försäljning. Kursen är en fortsättningskurs med innehåll som hjälper dig att öka försäljningen på din webbutik.

Kursinnehåll
Vi går igenom hur du ökar din försäljning i webbutiken med hjälp av e-commerce tracking och Google Analytics. Du kommer att arbeta utifrån din egen webbutik under kursens gång med handledning inom följande punkter:
•Google e-commerce tracking
•Memento-metoden
•Google Shopping feed
•Bilder och text
•Facebook pixel
•Varumärkesbyggnad

Läs mer om kursen på Wordpressutbildningen

Förkunskaper
Kursen är en grundkurs - du behöver inga förkunskaper.

Material
Studiematerialet är din hemsida/webbutik och verktyget Google Analytics samt det material gruppen tar fram under träffarna.

Kursledare
Ledare Mikael Bexander, Alvesta är certifierad inom respektive ämnesområde.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig om WordPress, webbutiker och sociala medier finns ett antal andra kurser du har möjlighet att anmäla dig till.

Bra att veta
Kursen omfattar fem träffar och tid bör avsättas mellan träffarna för att tillgodogöra sig kursinnehållet så bra som möjligt. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Studieförbundet Vuxenskolan strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.