Hantverk & konst

Finn din kreativa glädje på ditt sätt genom Vedic art!

Kursinnehåll
Vedic art är en metod både för måleri och personlig utveckling. Alla har vi en skapar kraft inom oss. Att måla och skapa är ett redskap för att plocka fram de inre resurser vi har inom oss. Så att vi kan använda det på ett bra sätt både inom konsten och livet.
Det är en vetenskap om universella lagar. Det är visdom som kommer från de 5000 år gamla vediska skrifterna. Vedic Art är en väg som genom måleriet gör att vi kan uppnå ett högre medvetande. Det handlar om att lära sig 17 principer som fungerar som en ”navigationskarta” som hjälper oss att ”hitta hem” i oss själva och som samtidigt lär oss måleri.
Möt dig själv i en ny dimension!

Material
Deltagarna står för sitt eget material. Du kommer att få en lista på vad du behöver ha med dig.

Kursledare
Katarina Snögren är en skapande och kreativ person - föddes så! Hon har en bakgrund i måleri med akvarell, akryl och olja. De senaste 10 åren har hon jobbat mer med Vedic Art. Katarina tilltalas av hur man kan kombinera måleriet med livets innehåll. Hon vill dela med sig av dessa kunskaper till alla för att man mår så väl av det! Det är roligt, stimulerande och engagerande.

Vidareutveckling
Den här kursen är öppen för dig som är nybörjare, och även för dig som har gått kurser i Vedic Art tidigare. Det finns mycket kunskaper inom Vedic Art som man kan lära sig efter hand.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart via mail.
Vi träffas två lördagar: 4 och 11 mars kl. 9-16.
Ta med dig lunchlåda om du vill. Det finns kök med kylskåp och micro. Vi bjuder på kaffe/te.