Tystnad - Tagning
Har du drömmar om att få stå på scen och vara skådespelare? Vill du börja utveckla och lära dig om teater och skådespeleri? Nu kommer snart möjligheten vara med i en workshop där du just får göra detta!

Under en heldag i mars bjuder Studieförbundet Vuxenskolan in till en workshop i Växjö med inriktning på teater för ungdomar i åldern 13 - 25. Workshopen har olika stationer där man får pröva, testa och öva på olika moment inom teaterns underbara och kreativa värld. Det blir bland annat hur du använder rösten, hur du skapar en karaktär, hur du jobbar med rekvisita, improvisationsteater och mycket mer.

Du får också veta hur man kan gå tillväga för att starta en egen teatergrupp och hur Studieförbundet Vuxenskolan kan hjälpa till på vägen.


Bra att veta
Sista anmälningsdag är den 25:e februari.

I deltagaravgiften ingår en lättare lunch och fika. Därför ber vi er att notera eventuella allergier eller önskemål om specialkost vid anmälningstillfället.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Ange eventuella allergier och kostpreferenser.


Här kan du läsa mer om hur SV Kronoberg arbetar med ekologisk hållbarhet och hur det genomsyrar vår verksamhet