Hälsa & välbefinnande

Zonterapi: lär dig zonterapi för egenvård.
Zonterapi är en del av Reflexologin som går ut på att behandla olika störningar genom att trycka på punkter på fötterna eller händerna, relaterade till speciella organ, funktioner och delar av kroppen. Tryck på dessa punkter stimulerar flödet av energi genom kroppen, förbättrar nervfunktionerna och blodförsörjninge, lättar spänningar och stimulerar kroppens organ att fungera rätt.
Zonterapi är ingen ny behandlingsform utan tillhör förmodligen de äldsta kända metoderna för självläkning av kroppen. Man vet att zonterapi använts för över 5000 år sedan både i öst och väst.

Reflexidén innebär att alla kroppens organ motsvaras av speciella reflexzoner på bl a fötter, händer och öron. Om man masserar och trycker på dessa zoner (punkter) kommer det att bidra till att återställa normala funktioner i respektive organ. En självläknings-process sätts i gång.
Du får på denna kursen lära dig var zonerna på fötterna sitter och hur du kan behandla dig själv och dina närmaste när det gäller enklare åkommer, tex hur du stärker ditt immunförsvar och behandlar ditt ryggont. Startar vid mist 4 max 8 deltagare

Kursledare: Magdalena Vidal Dipl. Reflexolog/Zonterapeut

Kostnad: 375 kr/ gång Totalt 6 gånger = 2250 Sek
Måndagar 15/4, 29/4, 13/5, 27/5, 10/6 ( Med möjlighet för vissa justeringar ) Kursens avslutningsdatum bestämmer vi tillsammans. Tid kl 18.30 - 21.00

info@stuffandmind.se

Vi träffas 6 gånger under 3 månader.
För mer info se www.stuffandmind.se