Tillbaka

Vi söker ny avdelningschef

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur. Välkommen till SV – en plats för nytänkande!

Vår uppskattade avdelningschef går i pension. Vi söker en efterträdare som vill utvecklas vidare med oss och vår engagerade personal. Du delar vår värdegrund om människors lika värde.

Är du en tydlig och lyhörd ledare som har erfarenhet av folkbildning/ideell sektor, antar utmaningar, är strategisk och får andra att växa? 

Du kommer att ha helhetsansvaret för den löpande verksamheten inom ramen för styrelsens delegation. Ansvaret omfattar också att förverkliga de kort- och långsiktiga mål som styrelsen fastställer i olika dokument.

Dina arbetsuppgifter blir ledning, HR, kvalitetsarbete, kommunikation och samarbeten samt i övrigt uppgifter som är nödvändiga för verksamheten.

Förutom de egenskaper som nämns i inledningen önskar vi att du har god samarbetsförmåga, eget driv, är visionär, flexibel och kommunikativ.

I SV värderas praktisk erfarenhet och kompetens tillsammans med formell/akademisk bakgrund. Tidigare erfarenhet som chef och ledare är mycket meriterande, liksom erfarenhet från föreningslivet och den ideella sektorn. Som chef och ledare inom SV ska du ha bred kunskap/erfarenhet av att tidigare ha jobbat med ekonomistyrning, verksamhetsplanering och verksamhetsanalys samt HR-frågor.

Erfarenhet från beteendevetenskap och pedagogik är en fördel.

Anställningen gäller en tjänst förenad med målstyrd arbetstid på 100 %, provanställning tillämpas. Tillträde 1 december.

Placeringsort Växjö. Resor förekommer i tjänsten.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. 

Vill du veta mer
Du är välkommen att kontakta ordförande Britt-Louise Berndtsson 073-844 92 16. Facklig företrädare Unionen Johan Mellander 073-961 02 40.

Din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk vill vi ha senast den 13 juli till rekrytering.kronoberg@sv.se

Intervjuer kommer att hållas i augusti.